Vitaal leiderschap

Voor wie is Vitaal leiderschap?

Voor managers die willen leren hoe zij kunnen sturen op positieve groei en de vitaliteit van hun mensen. Die willen ervaren dat hun leiderschap ‘er toe doet’ bij het vitaal, energiek en productief hebben en houden van hun mensen.

Hoe werkt het?

Je werkt in twee groepsbijeenkomsten van een dagdeel samen met jouw collega managers aan het versterken van leiderschapsvaardigheden die je kunt inzetten om de vitaliteit van jouw medewerkers te versterken en ongewenste stress te voorkomen. Er wordt gebruik gemaakt van een inspirerende mix van dialoog, kennisoverdracht en leren met- en van elkaar.

Je leert wat jouw persoonlijke overtuigingen over vitaliteit, stress en prestaties en het effect daarvan zijjn. Waar de grens ligt tussen ongewenste stress en positieve uitdaging. Wat hulpbronnen voor vitaliteit zijn en wat bronnen van stress. Het belang van jouw rol als vitaal leider.

Je krijgt inzicht in jouw eigen vitaliteit en jouw leiderschapsstijl onder druk. Inzicht in manieren om de vitaliteit van jouw mensen en je team te versterken.

Resultaat

Je weet hoe je een positief en stimulerend effect op de ontwikkeling van vitaliteit, werkplezier en de positieve energie van jouw mensen, de organisatie en jouw werkomgeving kunt hebben en wat je daarvoor moet doen.

Je krijgt inzicht in jouw eigen vitaliteit en jouw leiderschapsstijl onder druk. Inzicht in manieren om de vitaliteit van jouw mensen en je team te versterken.

Door wie?

Je wordt begeleid door een speciaal opgeleide trainer van B&A Prometheus.

Aantal deelnemers

Minimaal 6 en maximaal 10 personen.

Wat kost het?

De workshop Vitaal leiderschap kost € 395,- per deelnemer exclusief 21% BTW.